Activiteiten commissie

De activiteitencommissie organiseert onder andere de bindavonden, lezingen door externe sprekers, en de vliegvis-excursies in verenigingsverband.

Voor een overzicht verwijzen wij graag naar het betreffende onderdeel op deze website (Agenda)

De activiteitencommissie doet regelmatig een beroep op de andere leden van de vereniging voor specifieke klussen en staat open voor suggesties voor nieuwe activiteiten te organiseren in het komende verenigingsjaar.

De leden van de activiteitencommissie zijn Luuk Olsthoorn en Dries Jan van Dieren