Niet zichtbare activiteiten VVV Last Hope

Woensdag, 20 januari 2021

Er zijn al einige tijd geen fysieke clubbijeenkomsten meer, Maar op de achtergrond gebeurt en nog van alles. Dit is vooral zichtbaar in de verschillende (whats)app groepen.

Vooral foto's van snoeken groot en klein komen voorbij, maar ook andere vissen  als snoekbaars, baars, winde, (winter) voorn, brasem, forel en nog veel meer komen voorbij op deze app's. Dit vaak inclusief de informatie hoe en waar deze zijn gevangen worden en door wie.

Vaak wordt er samen gevist (wel alleen reizen en afstand houden) in de Polder, visvijvers en havens (vooral Ijsselmeer havens)

Ook wordt er gezamelijke gebonden via TEAMS door een klein groepje.   Er zijn zelfs ver gevorderde plannen om zelf een hengel te bouwen. Daarvoor zijn er al een aantal bouwpakketen vanuit China naar de verschillende vissers/bouwers onderweg.

Heb je Interesse om aan enkele activiteiten deel te nemen en je bent niet al lid van een van de app groepjes; Of wil je alleen maar om informatie in winnen over het hoe en wat, stuur dan een mailtje naar een van de bestuursleden. Zij kunnen je wel verder helpen