Clubgebouw Ons Genoegen te Giesbeek

Vrijdag, 30 november 2018

Sinds het begin van het Seizoen 2018-2019 zijn wij als vereniging verhuisd naar Giesbeek. We mogen gebruik maken van het clubgebouw van HSV Ons Genoegen voor onze activiteiten, zoals bindavonden, lezingen en als startplek voor verenigingsevenementen.

Clubgebouw HSV Ons Genoegen Giesbeek

Het club gebouw van Hengelsport vereniging “Ons genoegen” is gelegen aan de Landaansestraat 6b te Giesbeek en is te bereiken onder telefoonummer: 0313-795088.

Hieronder vindt u de verschillende route beschrijvingen:

Vanuit de richting van Utrecht:
U neemt de A12 richting Oberhausen. U neemt de afrit 27 (Westervoort). Blijf de borden Westervoort volgen. U rijdt nu over de IJssel.
Neem de eerst volgende afrit(27) en aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting Giesbeek (Rivierweg).
Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Tweede rotonde gaat u ook rechtdoor. Bij de derde rotonde neemt u de 3e afslag (Uitmeentsestraat). U rijdt nu Giesbeek binnen.
Neem vervolgens de tweede afslag rechts (Landaansestraat) aan het einde van deze straat vindt u het clubgebouw.

Vanuit de richting van Zevenaar:
U neemt de A12 richting Utrecht. U neemt de afrit 27 (Westervoort). Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting Giesbeek (Rivierweg).